Ga snel naar The Body shop

The Body shopAfgelopen week heb ik mijn vrouw weer een verrast met arganolie. Ik had gezien dat haar oude fles bijna op was, dus ben ik direct opzoek gegaan naar nieuwe. Aangezien ik wist dat ze altijd haar arganolie bestelt op The Body shop was het voor mij makkelijk te vinden. Toen ik op de website terecht kwam vielen een aantal dingen op. Ten eerste hadden ze een gigantisch assortiment, ten tweede waren ze erg voordelig en ten derde stonden er hele goede recensies over The Body shop.

Op de website stonden veel positieve reacties over de producten die ze leveren. Zowel over de service als over de kwaliteiten van de producten. Toen ik de prijzen ging vergelijken met soortgelijke bedrijven viel het op dat ze super voordelig waren. Ik ben toen gaan kijken welke fles mijn vrouw altijd besteld en die heb ik ook direct voor haar besteld.

Echt een aanrader. Arganolie bij The Body Shop

Het bestellen was erg gemakkelijk. Alles stond goed aangegeven en het betalen was goed geregeld. Je had de keus uit meerdere betaalopties, dus top! Gelukkig was mijn vrouw niet thuis toen ze het pakketje kwamen bezorgen. Het duurde overigens maar 2 dagen voordat ik hem binnen had. De service is dus perfect! Het is daarom ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van The Body shop.  Op de website vind je veel informatie over producten. Op deze manier weet je precies wat je koopt. Mocht je er niet uitkomen kan je ook gewoon contact met ze opnemen!