Mary Cohr een geweldig product met een zeer goede werking

Mary Cohr is een verzorgingsproduct, die geschikt is voor alle huidtypes. Mary CohrHeb je een vette, een droge of een gevoelige huid, hiervoor kan je dit product bijzonder goed gebruiken. Via de site van de Beautyfashionshop kan je deze producten allemaal vinden. Dankzij het filter wat je in kan vullen, kom jij snel bij jouw gezochte artikelen uit. Erg makkelijk, want zo krijg je in één oogopslag het juiste verzorgingsproduct naar voren.

Het bijzondere aan dit merk is dat je ook voor de zonaanbidders onder ons een een anti-veroudering zonnecrème kan vinden. Deze crème beschermt de huid tegen de negatieve effecten van UVA en Uv-stralen. De naam van dit product is Creme Visage SPF30 en deze kan je ook via bovenstaande webwinkel bestellen.

Veel keuze aan verzorgingsproducten van het merk Mary Cohr

Mary CohrVanaf het moment dat ik via de Beautyfashionshop het merk van Mary Cohr voor het eerst had gekocht, was ik zeer tevreden. Voor mijn wat oudere huid had ik hier ene zeer goede versterkende/herstellende anti-veroudering crème gekocht. Deze crème herstart de cel activiteit en hersteld de capaciteiten van de huid. Vanaf het eerste moment dat ik dit product ging gebruiken voelde ik al een wereld van verschil. Mijn huid leek zich te ontspannen en hierdoor voelde ik mij al meteen een stuk beter. Soms had ik het idee dat ik alleen maar hoofdpijn kreeg, door het feit dat mijn huid zo strak stond. Of dat medisch bewezen is, dat weet ik niet.

Maar sinds ik dit verzorgingsproduct gebruik, lijkt het wel dat ik jaren jonger ben geworden. De uitstraling in mijn gezicht is zo anders, dan voor het gebruik van deze crème. Ik voel mij in ieder geval geweldig!