Weet jij een hovenier in Tilburg?

EenĀ hovenier Tilburg en nabije omgeving nodig om jouw tuin volledig op te knappen? Dan raad ik je aan om eens op de website van Hoveniersbedrijf van de Ven te kijken. Dit bedrijf heeft bij ons in ieder geval de tuin omgetoverd tot een ware paradijs!

dscf5204.jpg-nggid011-ngg0dyn-300x200x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Wij wilde er namelijk voor zorgen dat onze achtertuin een ware paradijs zou gaan worden. Echter wisten wij het nog niet goed hoe dat wij dit kunnen realiseren. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hoe dat wij dit waar kunnen maken. Zelf hebben wij groene vingers en wilde dit ook persoonlijk gaan aanpakken. Door op het internet te zoeken naar tips die wij kunnen gebruiken, kwamen wij uiteindelijk terecht op de bovenstaande website. Dit heeft echt onze interesse gewekt. Zal er dan toch een bedrijf zijn die onze achtertuin kan omtoveren tot een oase van rust en gezelligheid?

logoKleur-vdven

Telefonisch contact gezocht

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij deze hovenier in Tilburg. Ik kon het dan ook niet laten om direct telefonisch contact te zoeken. De zomer staat namelijk zo goed als klaar voor onze deur. Hier willen wij maar al te graag voor zijn. Zodoende hebben wij middels de telefoon een afspraak gemaakt zodat zij langs kunnen komen. Hier werd vervolgens een offerte opgemaakt met de precieze kosten wat het gaat worden. Aan het einde van het bezoek in onze tuin kregen wij te horen dat zij zo snel mogelijk ervoor zorgen dat de offerte onze kant op komt.